Noticiesdeldia - Economia

Projecte col·laboratiu de recull de premsa econòmica per als alumnes de Batxillerat de l'Institut Illa de Rodes (obert a tothom)


dilluns, 30 de gener de 2012

Parc de Recerca de la UAB, 24 de gener

El passat dimarts 24 de gener els alumnes d'Economia de Batxillerat vam visitar l'edifici EUREKA del Parc de Recerca de la Universitat Autònoma (PRUAB).

Ricard Esparza, tècnic de desenvolupament de projectes de l'entitat, ens va exposar la tasca que realitzen de "transferència de coneixement a la societat", el procés des que s'origina la idea o la invenció fins a la creació d'una empresa que l'explota.


El PRUAB facilita als emprenedors serveis com estudis de mercat, registre de marques i patents, elaboració de plans d'empresa... Fins ara s'han creat 56 empreses spin-off des de la seva fundació (més d'un 90% encara en funcionament) que donen feina a 300 treballadors d'alta qualificació. Les empreses són de l'àmbit de la biotecnologia i les tecnologies de la informació i la comunicació.

Durant la visita també vam poder entrevistar-nos amb tres emprenedors responsables d'empreses del parc: KNOID, HEXASCREEN I AERIS, que ens van explicar la seva experiència.

El reportatge de la visita està en preparació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels vostres comentaris!
Gracias por vuestros comentarios!
Thank you for you comments!

Reuters

Centres amics

També han col·laborat fins ara:
Institut Vil·la Romana (La Garriga)- 2009
Institut Vilamajor (Sant Pere de Vilamajor)- 2010

Llicència

Creative Commons License
El bloc Notícies del dia està subjecte a una llicència de Creative Commons

Pàgines vistes