Noticiesdeldia - Economia

Projecte col·laboratiu de recull de premsa econòmica per als alumnes de Batxillerat de l'Institut Illa de Rodes (obert a tothom)


divendres, 10 de maig de 2013

Sony GUANYA 330 Milions d'euros el 2012 i deixa enrere 4 anys de Pèrdues


La multinacional japonesa de l'electrònica i l'oci Sony va obtenir un benefici net 43000 milions de iens (331 milions d'euros) al tancament del seu any fiscal, que va concloure el passat 31 de març.

L'exercici precedent havia perdut 456700 milions de iens (3.516 Milions d'euros). Aquest any posa fi a quatre exercicis consecutius en "números vermells". Així mateix, Sony ha incrementat un 4,7% la seva xifra de negoci en el conjunt de l'exercici, fins 6,8 bilions de iens (52.360 milions d'euros), gràcies a la consolidació de Do, filial de Mòbils, anteriorment coneguda com Sony Ericsson.

També ha influït en els resultats el creixement del negoci en el Sector Financer i l'entorn favorable al Mercat de Divises arran de l'agressiu pla de Mesures per estimular l'Economia nipona, conegut com "Abenomics" del ministre Shinzo Abe, que des del seu retorn al poder el passat desembre ha impulsat aquestes Mesures.
Fàtima Ajanif

SFCompany

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels vostres comentaris!
Gracias por vuestros comentarios!
Thank you for you comments!

Reuters

Centres amics

També han col·laborat fins ara:
Institut Vil·la Romana (La Garriga)- 2009
Institut Vilamajor (Sant Pere de Vilamajor)- 2010

Llicència

Creative Commons License
El bloc Notícies del dia està subjecte a una llicència de Creative Commons

Pàgines vistes