Noticiesdeldia - Economia

Projecte col·laboratiu de recull de premsa econòmica per als alumnes de Batxillerat de l'Institut Illa de Rodes (obert a tothom)



dimecres, 20 de juny del 2012

Una mica de publicitat?


Aquests darrers dies de curs hem estat veient el marketing, que agrupa les polítiques de producte, preu, promoció i distribució. Agrupa aspectes com la marca, l'envàs, el cicle de vida, la fixació de preus, els descomptes, la promoció de vendes, les relacions públiques, la venda personal, els canals de distribució, les franquícies, el comerç electrònic...

Pels alumnes de 2n de Batxillerat ara només queda esperar els resultats de les proves d'accés a la universitat. Han treballat molt i crec que se'n sortiran prou bé. En global crec que podem dir que ha estat un any genial i molt productiu! Hem guanyat la baldufa de plata del VI Premio Espiral Edublogs i aquests dies estem sortint força a la premsa (vegeu projecte).
 
La publicitat és una part important de la política de promoció, potser la més visible. És per això que els alumnes de 1r de Batxillerat han creat uns anuncis audiovisuals que us servim tot seguit.

El primer de tots és sobre un restaurant i el podríem classificar de formal. El segon... ejem... millor que ho veieu vosaltres mateixos!

No trobeu que aquestes noies són genials?

Passem a publicitat
Molt bon estiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels vostres comentaris!
Gracias por vuestros comentarios!
Thank you for you comments!

Reuters

Centres amics

També han col·laborat fins ara:
Institut Vil·la Romana (La Garriga)- 2009
Institut Vilamajor (Sant Pere de Vilamajor)- 2010

Llicència

Creative Commons License
El bloc Notícies del dia està subjecte a una llicència de Creative Commons

Pàgines vistes