Noticiesdeldia - Economia

Projecte col·laboratiu de recull de premsa econòmica per als alumnes de Batxillerat de l'Institut Illa de Rodes (obert a tothom)


dimarts, 6 de novembre de 2012

La meitat de les famílies espanyoles no poden anar de vacances fora de casa


Per a la majoria de famílies pensar en anar-se’n de vacances sembla un somni, ja que la meitat de les famílies espanyoles no poden anar de vacances. Les famílies espanyoles a part de no poder anar de vacances, no poden afrontar gestos imprevistos, tenen retards a l’hora de pagar es rebuts i passen per moltes dificultats que els fan la tasca d’arribar a final de mes sigui un gran suplici.
Les xifres no enganyen, si comparem les d’aquest any amb les del 2011 podem apreciar que la data que menys puja ho fa amb un 1%. Però no totes es dades són desesperants, perquè encara que els ingressos disminueixen el nombre de gent que viu sota el llindar de la pobresa disminueix.
Si mirem amb deteniment podem veure que Canàries, Extremadura i Andalusia són les que tenen més risc de tenir pobresa i Navarra, Astúries i el País Basc, les que menys. El llindar de pobresa varia segons a grandària de la llar i la edat dels membres que hi conviuen. En el cas de llars formades per dos adults i dos menors el seu llindar es situa en 15.445€ anuals en 2012 (un 2% que en el 2011). Si mirem per persona el llindar baixa als 7.335€.
En l’any 2011 un 52,3 % de les llars disposava d’un habitatge sense propietat, el 29,9 % està pagant una hipoteca i el 9,3 % viu en cases de lloger.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels vostres comentaris!
Gracias por vuestros comentarios!
Thank you for you comments!

Reuters

Centres amics

També han col·laborat fins ara:
Institut Vil·la Romana (La Garriga)- 2009
Institut Vilamajor (Sant Pere de Vilamajor)- 2010

Llicència

Creative Commons License
El bloc Notícies del dia està subjecte a una llicència de Creative Commons

Pàgines vistes