Noticiesdeldia - Economia

Projecte col·laboratiu de recull de premsa econòmica per als alumnes de Batxillerat de l'Institut Illa de Rodes (obert a tothom)


divendres, 30 de novembre de 2012

Ryanair mantindrà les seves rutes a Girona i només suprimirà el vol a Madrid

L'aerolínia Ryanair mantindrà les seves rutes a Girona i a Reus, excepte la ruta de Girona-Madrid per l'augment del cost d'aquest trajecte. Ryanair reduirà la seva activitat un 23% a causa dels increments de les taxes als l'aeroports de Barcelona i de Madrid, acords presos per AENA. Aquest fet suposarà la pèrdua d'1,2 milions de passatgers i de 1200 llocs de treball. Més concretament, cancel·larà quatre rutes (Alacant, Munich, Trieste i Lubeck), operarà 170 vols setmanals menys i retirarà un avió de la base de Barcelona.

AENA vol millorar la seva situació financera cobrant als turistes, però Ryanair és el seu principal client i li factura més de 200 milions d'euros anuals en taxes.

Michael Cawley, vicepresident de la companyia irlandesa, ha assegurat que Ryanair només es replantejarà les seves retallades a Espanya si AENA redueix les taxes aeroportuàries.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels vostres comentaris!
Gracias por vuestros comentarios!
Thank you for you comments!

Reuters

Centres amics

També han col·laborat fins ara:
Institut Vil·la Romana (La Garriga)- 2009
Institut Vilamajor (Sant Pere de Vilamajor)- 2010

Llicència

Creative Commons License
El bloc Notícies del dia està subjecte a una llicència de Creative Commons

Pàgines vistes